Een samenleving georganiseerd op Hbo-niveau Veel knappe koppen bij de landelijke overheid en gemeenten bedenken tal van regelingen, vormen van
Geplaatst door Patricia Heijdenrijk-Can op 28 februari 2018
Op 1 maart 2018 is de eerste regiobijeenkomst van Gezond in… Zeeland georganiseerd in Goes. Met acht Zeeuwse GIDS en
Geplaatst door Volkan Akdag op 22 maart 2018
Wil je innoveren, experimenteren en vooruitkijken en bovendien leren van andere aanpakken? Dan nodigt Gezond in... je uit om deel
Geplaatst door Julie Vroom op 22 januari 2018
Welke mogelijkheden biedt de gemeentepolis voor preventie? Deze publicatie is een samenvatting van het rapport 'Preventie en de Gemeentepolis' van
Geplaatst door Aldien Poll op 2 januari 2018
Sociaal maakt gezond en andersom. Gezond in... inspireert mee tijdens het Congrestival Sociaal & Gezond 2018. Kom ook en raak
Geplaatst door Hanna van Bruggen op 30 april 2018
Hoe krijg je sociale en fysieke ambities met elkaar vervlochten, wat moet je doen en waar stuur je op? En,
Geplaatst door Annette Duivenvoorden op 16 mei 2018
Op 20 juni organiseert Kenniscentrum Sport de 2e Werkconferentie Sport en arbeids-re-integratie. Meld je aan als je je verder wilt
Geplaatst door Hans Arends op 4 juni 2018
Inspiratiesheet alcoholvrij en Nix18 met ervaringen uit het eerste campagnejaar van NIX18 en  praktische tips voor schoolfeesten, het uitgaanscircuit en
Geplaatst door Redactie Gezond In op 17 maart 2015
Het e-boek "Preventie en zorg verbinden in de praktijk" bundelt informatie, ervaringen, voorbeelden en tips van zeven Brabantse pilotwijken waar
Geplaatst door Redactie Gezond In op 18 maart 2015
Het e-boek "Preventie en zorg verbinden in de praktijk" bundelt informatie, ervaringen, voorbeelden en tips van zeven Brabantse pilotwijken waar
Geplaatst door Redactie Gezond In op 25 maart 2015
HomeIntegrale aanpakInstrumentenNieuwsProgramma Gezond In...GIDS-gemeentenGemeenteraadsledenPraktijkvoorbeeldenBlogsPrikbordKalenderDeelnemers Inloggen